Ніжний вершковий паштет з курячими сердечками

Ніжний вершковий паштет з курячими сердечками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для паштету. Відварити куряче філе зі спеціями розмарину і ягодами ялівцю. Разом з куркою відварити моркву. Зачистити курячі серця, видаливши трубки, і відварити їх у воді зі спеціями, перцем і сіллю за смаком. Злити бульйон з курки – він ще стане в нагоді в приготуванні. Гарненько злити всю зайву рідину з курячого філе і сердець.

Розтопити шматочок вершкового масла в сотейнику або на сковорідці.

Дрібним кубиком нашаткувати цибулину.

Обсмажити цибулю до готовності.

Помістити відварені сердечка в блендер або м’ясорубку. Збити до щільної кремової консистенції разом з меленим чорним перцем.

Розділити куряче філе на волокна і також подрібнити у блендері разом з бульйоном і морквою.

Ретельно перемішати всі компоненти паштету.

Додати обсмажену цибулю разом з маслом, на якому він пассеровался. Подрібнити в блендері цибулю не варто, цільні шматочки цибулі дуже смачна у кремовому паштет. А якщо любите повністю ніжну консистенцію – збийте цибулю разом з філе.

Довести страву до смаку. Ретельно перемішати. Якщо закуска суховата – додайте вершкового масла або ще трохи бульйону.

Відправити паштет в холодильник приблизно на 40 хвилин. Потім можна падавать паштет до столу, намазуючи на брускетти, багет або свіжоспечений хлібець. Приємного апетиту!