Ніжний запечена картопля з сиром

Ніжний запечена картопля з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний запечена картопля прекрасно підійде до овочів і будь-якого виду м’яса. Такий гарнір зручно готувати на велике свято…почистив, порізав і прибрав готуватися 🙂

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 180 ° С .
Почистити картоплю, порізати кружечками. Перекласти в глибоку велику чашу (щоб у ній було зручно заважати картопля).

Порізану картоплю посоліть за смаком поперечите, додайте ложку рослинної олії. Можна додати які-небудь трави та/або прянощі. Тепер все добре перемішайте, щоб кожен шматочок картоплі покрився сумішшю і маслом.

В вогнетривке блюдо викладіть шар картоплі, присипте тертим сиром, повторіть шари, якщо необхідно кілька разів.

Блюдо закрийте фольгою, щоб картопля не згорів раніше часу.

Випікайте картоплю в духовці близько 30 хвилин, поки він не стане напівм’який. Потім зніміть фольгу і продовжуйте запікати овоч близько 15 хвилин до золотистого кольору сиру.

По закінченні часу спробуйте картопля, він повинен бути м’яким. Подавати запечену картоплю до столу в якості гарніру з овочами і м’ясом.