Овочеве рагу за 15 хвилин

Овочеве рагу за 15 хвилин – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рагу з кабачка, баклажана і болгарського перцю

Інгредієнти

Перець болгарський – 1шт
Кабачок невеликого розміру – 1шт
Баклажан – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Гострий перець – шматочок 3см
Сіль – за смаком

Як приготувати Овочеве рагу за 15 хвилин

Смачне і корисне вегетаріанське блюдо

Покроковий рецепт

Готуємо болгарський перець, кабачок, баклажан: миємо їх, з перцю видаляємо насіння

Ріжемо кабачок на невеликі шматочки і кладемо на розігріту сковорідку. Якщо на вашій сковорідці немає антипригарного покриття, то необхідно додати невелику кількість рослинного масла.

Баклажан ріжемо на кубики. Через 5 хвилин з початку гасіння кабачка баклажан потрібно додати на сковорідку

Чистимо часник. Далі пропускаємо його через прес і додаємо в блюдо

Ріжемо болгарський і гострий перець. Болгарський перець можна нарізати крупно, гострий дрібно порубати. Коли баклажан і кабачок дійдуть до м’якості відправляємо перці на сковороду

Закриваємо наше рагу кришкою і тушкуємо ще 5 хвилин

У готове блюдо залишилося додати сіль за смаком. Апетитне і корисне овочеве рагу готовий, можна подавати до столу.