Овочеве рагу за 15 хвилин

Овочеве рагу за 15 хвилин – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне і корисне вегетаріанське блюдо

Покроковий рецепт

Готуємо болгарський перець, кабачок, баклажан: миємо їх, з перцю видаляємо насіння

Ріжемо кабачок на невеликі шматочки і кладемо на розігріту сковорідку. Якщо на вашій сковорідці немає антипригарного покриття, то необхідно додати невелику кількість рослинного масла.

Баклажан ріжемо на кубики. Через 5 хвилин з початку гасіння кабачка баклажан потрібно додати на сковорідку

Чистимо часник. Далі пропускаємо його через прес і додаємо в блюдо

Ріжемо болгарський і гострий перець. Болгарський перець можна нарізати крупно, гострий дрібно порубати. Коли баклажан і кабачок дійдуть до м’якості відправляємо перці на сковороду

Закриваємо наше рагу кришкою і тушкуємо ще 5 хвилин

У готове блюдо залишилося додати сіль за смаком. Апетитне і корисне овочеве рагу готовий, можна подавати до столу.