Прекрасна ідея, прикрасити новорічний або різдвяний стіл! У новорічну ніч дуже багато страв, і, звичайно, хочеться, щоб вони були не тільки смачними, але і красивими.
Інгредієнти
сир Чеддер – 200 г | |
Мармуровий сир – 200 г | |
сир Маасдам – 200 г | |
Швейцарський сир – 200 г | |
помідори черрі – 10 шт. приблизно | |
червоний болгарський перець – 1/2 шт. | |
свіжий розмарин – кілька весточек |
Зберіть легку і святкову закуску – різдвяний вінок, розклавши кубики сиру кільцем і прикрасивши помідорами черрі та гірляндами з розмарину. Завершити композиція «бантиком» з солодкого болгарського перцю!
Безумовно, в цьому рецепті ви можете використовувати будь-який, улюблений вами, сир. Помідори черрі можна замінити на виноград. В якості прикрас можна додати половинки волоських горішків.
Покроковий рецепт
1. На тарілці діаметром від 25 до 30 см розташуйте кубики сиру у формі вінка. Розкласти Кубики краще всього не упереміш, а розподіливши по сортах.
2. Зверху розкладіть помідори черрі. Використовуйте свіжі гілочки розмарину, щоб прикрасити кільце.
3. Болгарський перець розріжте навпіл, видаліть насіння і плодоніжку з однієї половини. Покладіть перчик лицьовою стороною на обробну дошку і використовуючи маленький загострений ніж, виріжете невеликий бантик. Укладіть болгарський «бантик» на підставі вінка.
4. Відріжте дві прямі смужки перцю і доповніть бант (хвостики бантика), щоб вони нагадували звисають стрічки.
5. Нотатки
Ви можете використовувати будь-які (або стільки хочете) різновидів сиру, які вам подобаються … загальна вага повинен бути близько 800 грам. Ви можете купити сир, який вже був нарізаний кубиками, або нарізати на кубики розміром приблизно 1,5-2 див.