Огірки, фаршировані рисом і сазаном в томатному соусі
Інгредієнти
Огірки – 3 шт. | |
Сазан в томатному соусі – 1 банка | |
Рис – 50 гр. | |
Сіль – за смаком |
Дуже смачна і ефектна закуска з свіжих огірків і фаршу. Фарш у нас буде складатися з рису і сазана в томаті. Замість сазана можна взяти сардину або скумбрію. Таке блюдо може бути і самостійним, не вимагаючи ніякого гарніру, адже виходить дуже ситним
Покроковий рецепт
Рис відварити до готовності в підсоленій воді.
З консервів злити томатний соус (його можна потім десь використовувати). Покласти в миску і консерви розім’яти виделкою.
Змішати з вареним рисом. Посолити, якщо потрібно.
Огірки помити, розрізати навпіл і вирізати серцевину.
Це легко зробити чайною ложкою. Огірки краще брати не дуже маленькі.
Нафарширувати половинки огірків отриманим фаршем.
Викласти на тарілку. Подаємо красиву оригінальну закуску з фаршированих огірків до столу. Приємного апетиту!