Огірки, фаршировані рисом і рибною консервою

Огірки, фаршировані рисом і рибною консервою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Огірки, фаршировані рисом і сазаном в томатному соусі

Інгредієнти

Огірки – 3 шт.
Сазан в томатному соусі – 1 банка
Рис – 50 гр.
Сіль – за смаком

Як приготувати Огірки, фаршировані рисом і рибною консервою

Дуже смачна і ефектна закуска з свіжих огірків і фаршу. Фарш у нас буде складатися з рису і сазана в томаті. Замість сазана можна взяти сардину або скумбрію. Таке блюдо може бути і самостійним, не вимагаючи ніякого гарніру, адже виходить дуже ситним

Покроковий рецепт

Рис відварити до готовності в підсоленій воді.

З консервів злити томатний соус (його можна потім десь використовувати). Покласти в миску і консерви розім’яти виделкою.

Змішати з вареним рисом. Посолити, якщо потрібно.

Огірки помити, розрізати навпіл і вирізати серцевину.

Це легко зробити чайною ложкою. Огірки краще брати не дуже маленькі.

Нафарширувати половинки огірків отриманим фаршем.

Викласти на тарілку. Подаємо красиву оригінальну закуску з фаршированих огірків до столу. Приємного апетиту!