Огірки з приправою по-корейськи

Огірки з приправою по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі інгредієнти. Огірки вимити, моркву і часник почистити.

Вимиті огірки ріжемо на 4 частини вздовж. Дуже довгі можна розрізати навпіл. Складаємо у велику ємність.

Моркву тремо на тертці або ріжемо тонкою соломкою. Відправляємо до огірків.

Часник я зазвичай ріжу. Але можна придушити часникодушилкою або натерти на дрібній тертці. Це справа смаку.

Висипаємо в огірки з морквою приправу, часник, сіль і цукор. Наливаємо олію, оцет. Все добре перемішуємо і даємо постояти три години, періодично перемішуючи.

За цей час огірки дадуть багато соку. Це і буде наш маринад. Розкладаємо все по банках 500-700 грамовим, заливаємо отриманим розсолом.
Накриваємо кришечками і поставити стерилізуватися у велику каструлю з водою. Вода в ємності для стерилізації повинна закривати банки по плічка.

Після закипання води, кип’ятити 10-15 хвилин. Потім баночки витягуємо і закручуємо. Ставимо на теплу ковдру догори дном і закутуємо до повного охолодження.