.

Інгредієнти
| Ковбаса – 300 г (докторська) | |
| Картопля – 3-4 шт. | |
| Огірки – 2 шт. (середні) | |
| Яйця курячі – 2 шт. | |
| Цибуля зелена – за смаком | |
| Петрушка – за смаком | |
| Кріп – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Гірчиця – за смаком | |
| Сметана – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Окрошка на квасі
Звичайно, у кожної господині свій рецепт окрошки і мій рецепт не є еталоном. Але мені він подобається, особливо у спекотний літній день! Ділюся рецептом за шагово.
Покроковий рецепт

Нарізати кубиками варену картоплю, ковбасу, огірки і яйця.

Нарізати кріп, петрушку і цибулю. Додати до неї трохи солі і потовкти, так щоб зелень пустила сік. Окрошка вийде дуже ароматною і запашної.

Все змішуємо.

У глибоку тарілку викладаємо окрошку, зверху сметану і гірчицю. Заливаємо квасом. Солимо перчимо за бажанням. Подавати окрошку бажано в холодному вигляді. Приємного апетиту!
