Окрошка на квасі з вареною ковбасою

Окрошка на квасі з вареною ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ковбаса – 300 гр варена
Картопля – 2 штуки
Яйця курячі – 2 штуки
Огірок – 1 штука
Квас – 1,5 л
Сіль – за смаком

Як приготувати Окрошка на квасі з вареною ковбасою

Принцип приготування домашньої окрошки, будь вона з кефіром або з квасом, однаковий: інгредієнти для неї нарізати дрібно, а потім заливаються. Конкретно в запропонованому рецепті використовуються картопля, варена ковбаса, яйця, свіжий огірок. Заздалегідь потрібно відварити в мундирі картоплю, а також курячі яйця. Потім дані інгредієнти остудити і очистити. Коли всі необхідні продукти будуть готові, можна приступати. Порядок нарізки продуктів для окрошки значення не має, можна починати з будь-якого інгредієнта.

Покроковий рецепт