Ковбаса – 300 гр варена | |
Картопля – 2 штуки | |
Яйця курячі – 2 штуки | |
Огірок – 1 штука | |
Квас – 1,5 л | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Окрошка на квасі з вареною ковбасою
Принцип приготування домашньої окрошки, будь вона з кефіром або з квасом, однаковий: інгредієнти для неї нарізати дрібно, а потім заливаються. Конкретно в запропонованому рецепті використовуються картопля, варена ковбаса, яйця, свіжий огірок. Заздалегідь потрібно відварити в мундирі картоплю, а також курячі яйця. Потім дані інгредієнти остудити і очистити. Коли всі необхідні продукти будуть готові, можна приступати. Порядок нарізки продуктів для окрошки значення не має, можна починати з будь-якого інгредієнта.