Картопля – 2 штуки вареної | |
Яйце куряче – 2 штуки | |
Яловичина – 300 гр варена | |
Квас – 1,5 л | |
Сіль – за смаком | |
Кріп свіжий – за смаком |
Для любителів освіжаючої окрошки пропонується рецепт, в якому всього 3 основних інгредієнта крім квасу. Пропонуємо вам приготувати окрошку на квасі з відвареної яловичиною. Незважаючи на те, що для окрошки використовуються не так багато продуктів, виходить вона досить ситної і апетитною. Нам знадобиться картопля, яловичина, курячі яйця. Перераховані інгредієнти для окрошки повинні бути у відвареному вигляді. Краще відварити їх заздалегідь, щоб до моменту подрібнення продукти були в остуженном вигляді, особливо м’ясо.
Квас для окрошки можна використовувати як домашній, так і магазинний (покупної), вибирайте на свою перевагу. Готову окрошку можна доповнити свіжою зеленню. У нашому рецепті ми віддали перевагу свіжого кропу. Використовуючи зелений лук, обов’язково після нарізки прийміть його товкачиком в мисці, щоб він дав сік. Коли всі інгредієнти будуть підготовлені, можна починати приготування смачної окрошки на квасі з яловичиною.