Очищаємо від «мундира» картопляні бульби. Нарізаємо картоплю у формі дрібних кубиків. Можна зробити це на обробній дошці звичайним ножем, а можна використовувати спеціальне пристосування для подрібнення продуктів. Нарізку з відвареної картоплі перекладаємо в миску.
Очищаємо курячі яйця. Рубаємо їх, додаємо в миску до подрібненого картоплі.
Наступний інгредієнт – відварна яловичина. М’ясо нарізаємо у формі кубиків (за розміром такі самі, як картопля або трохи більші). Переправляємо м’ясну нарізку до решти інгредієнтів в миску.
Всі необхідні для нашої м’ясної окрошки інгредієнти подрібнені і знаходяться в мисці. Заливаємо їх квасом. Перемішуємо.
Пробуємо окрошку на квасі з яловичиною на смак. Приправляємо готову страву сіллю. Знову перемішуємо. Окрошка готова. Перед подачею на стіл її можна ще трохи охолодити на полиці холодильника або відразу розлити по тарілках.
У кожну порцію при подачі додаємо дрібно порубаного укропчика або іншої зелені. За бажанням викладаємо в кожну порцію окрошки сметану або майонез. Приємного вам апетиту! Рецепт є базовим, за бажанням можна додати ще свіжого огірочка або ж редиски. Ці інгредієнти спочатку промити, а потім нарізати на дрібні кубики і додати до інгредієнтів.