Окрошка на сироватці, як в ресторані

Окрошка на сироватці, як у ресторані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва, яка полюбить вся сім’я. Мінімум витрат і часу – максимум задоволення.

Інгредієнти

картопля – 8 шт
ковбаса докторська – 500 гр
яйце – 6 шт
огірок – 400 гр
зелень, цибуля – пучок
майонез, сметана – на смак
сіль – на смак
сироватка – 1 літр

Як приготувати Окрошка на сироватці, як в ресторані

Холодник по цьому рецепту готується дуже легко і швидко, інгредієнти прості, але смак виходить дійсно ресторанний.

Покроковий рецепт

Насамперед потрібно підготувати всі потрібні продукти і відварити картоплю і яйця.



Далі слід почистити картоплю, яйця. Після чого можна нарешті приступати до нарізки. Для зручності, я нарізаю всі продукти в різні ємності. Це збереже страви більший термін споживання. Адже якщо всі відразу змішати, то огірки дадуть сік і за добу салат може зіпсується. Нарізати можна як вам зручно, особисто я в основному ріжу на дрібні кубики.

Далі в окрему ємність порізати зелень, цибулю і огірки.

Таким чином у мене виходить кілька контейнерів, в яких окремо знаходиться ковбаса, яйця і картоплю. Зелень і огірки. В такому вигляді я ставлю продукти в холодильник, і коли потрібно змішую потрібні інгредієнти прямо в тарілці.

У глибокій тарілці змішую салат із зеленню і огірками, солю, заважаю з майонезом або сметаною, а краще і з тим і з тим. Заправляю я блюдо молочною сироваткою. До цього перепробувала і квас і кефір і навіть мінеральну воду. Але в нашій родині зупинилися саме на такому рецепті, після того як в ресторані спробували окрошку в такому варіанті.