Страва, яка полюбить вся сім’я. Мінімум витрат і часу – максимум задоволення.
Інгредієнти
картопля – 8 шт | |
ковбаса докторська – 500 гр | |
яйце – 6 шт | |
огірок – 400 гр | |
зелень, цибуля – пучок | |
майонез, сметана – на смак | |
сіль – на смак | |
сироватка – 1 літр |
Холодник по цьому рецепту готується дуже легко і швидко, інгредієнти прості, але смак виходить дійсно ресторанний.
Покроковий рецепт
Насамперед потрібно підготувати всі потрібні продукти і відварити картоплю і яйця.
Далі слід почистити картоплю, яйця. Після чого можна нарешті приступати до нарізки. Для зручності, я нарізаю всі продукти в різні ємності. Це збереже страви більший термін споживання. Адже якщо всі відразу змішати, то огірки дадуть сік і за добу салат може зіпсується. Нарізати можна як вам зручно, особисто я в основному ріжу на дрібні кубики.
Далі в окрему ємність порізати зелень, цибулю і огірки.
Таким чином у мене виходить кілька контейнерів, в яких окремо знаходиться ковбаса, яйця і картоплю. Зелень і огірки. В такому вигляді я ставлю продукти в холодильник, і коли потрібно змішую потрібні інгредієнти прямо в тарілці.
У глибокій тарілці змішую салат із зеленню і огірками, солю, заважаю з майонезом або сметаною, а краще і з тим і з тим. Заправляю я блюдо молочною сироваткою. До цього перепробувала і квас і кефір і навіть мінеральну воду. Але в нашій родині зупинилися саме на такому рецепті, після того як в ресторані спробували окрошку в такому варіанті.