Окрошка з таном

Окрошка з таном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Існує багато рецептів літнього супу. Але найулюбленішим в моїй родині є окрошка з кисломолочним таном. В міру кисла, з вершковим смаком, свіжа і бадьорить.

Покроковий рецепт


Для приготування окрошки нам знадобляться свіжі овочі, які обов’язково потрібно помити. Картопля ставимо варитися в мундирі. Яйця так само відварюємо 10 хв. Колобасу очищаємо від оболонки.


Огірки подрібнюємо дрібним кубиком і висипаємо в глибоку чашу.


Другою йде ковбаса, її так само ріжемо кубиком і висипаємо на огірочки.


Далі подрібнюємо зварені яйця, їх можна порізати або придушити виделкою (як зручно), викладаємо зверху на ковбасу.


Тепер ріжемо редис. Він у страві буде самим дрібним кубиком. Пересипаємо його не в загальну чашу, а окремо в піалу. Надалі порізані кубики додаються в готову страву. Так робиться для того, щоб кожен вибрав додавати чи ні редис собі в тарілку( не всі люблять цей інгредієнт), до того ж, іноді редис дає неприємний запах , якщо його додати в загальну чашу.


Далі подрібнюємо пір’я зеленої цибулі і додаємо в загальну чашу.


Шаткуємо кріп і петрушку і висипаємо зверху лука.


Перемішуємо всі інгредієнти в чаші і додаємо до них тан. Найкраще його попередньо охолодити його в холодильнику. В цей час солимо і додаємо духмяний перець в суп.




Останній інгредієнт – це картопля. Охолоджуємо картоплю, ріжемо його дрібним кубиком, додаємо в рідку окрошку. Я додаю картоплю в самому кінці саме після додавання тана, щоб шматочки не злипалися. Перемішуємо суп. Страва готова!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!