Оладки морквяно-яблучні

Оладки морквяно-яблучні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачно і легко. Підійде тим, хто стежить за фігурою.

Покроковий рецепт


Моркву натерти на крупній тертці. З яблук очистити шкірку і також натерти на тертці. Змішати натерту моркву і яблука.

В отриману масу додати яйце, все ретельно перемішати і потім можна починати додавати борошно і ваніль. Для початку всипати 2 ложки борошна, перемішати і подивитися на консистенцію. Повинна вийти густа маса, яка тримається на ложці і не спадає.

На сковороду налити олію, дати йому нагрітися і викладати оладки. Можна робити це ложкою, але набагато зручніше змочити руки водою і двома руками формувати коржі.
Я спробувала і ложкою, і руками. Результат видно по самому оладку. Руками виходить більш акуратний, і на смак ніжніше.

Викласти готові оладки на серветку або паперовий рушник для того, щоб вбрався зайвий жир від смаження.
Можна смажити без масла на сковорідках з антипригарним покриттям, але нам подобається більше саме в такому вигляді.
Ось які вони виходять апетитні і пишні.
За смаком схожі на звичайні яблучні оладки, тільки більш цікаві.
Приємного апетиту!