Оладки з рубаною печінки

Оладки з рубаною печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати печінка: видалити плівки, помити.

Печінку порізати на маленькі шматочки. Рецепт не виключає можливості подрібнити продукт в блендері або м’ясорубці. Тим не менш, оладки, приготовані таким способом, виходять дуже ніжні і соковиті.

Цибулю порізати як можна дрібніше, часник пропустити через часникодавку.

Змішати в мисці: печінка, цибуля, часник, манку, яйце і сіль з перцем. Дати масі постояти 25 хвилин, щоб манка набухла

На гарячу сковороду налити рослинне масло і викласти масу ложкою. Обсмажити з двох сторін. Для пишності можна додати трохи води і пару хвилин пропарити оладки.

Подавати з гарніром і будь-яким соусом