Покроковий рецепт
Борошно просіяти, додати цукор, сіль, дріжджі і перемішати.
Зробити поглиблення в муці і додати 1 яйце і молоко, ретельно перемішати до однорідного стану.
Додати 2 ст. ложки олії і добре перемішати.
Закрити тісто харчовою плівкою і прибрати на 1 годину в тепле місце.
Розігріти сковороду, налити 2 ст. ложки олії. Викласти ложкою тісто на сковороду, на невеликій відстані один від одного. Ложку кожен раз перед тим як взяти тісто, умочіть в холодну воду, тоді тісто не буде прилипати до ложки.
Випікайте оладки на маленькому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.До оладок можна подати сметану, варення або джем, шоколадні чи вершкові соуси. Приємного апетиту!