Просте блюдо на кожен день і на будь-яке застілля!
Інгредієнти
Морква – 1 | |
Яйця – 5 | |
Картопля – 3 | |
Майонез – За смаком | |
Сіль, перець, приправи – За смаком | |
Огірок – 5 | |
Горох – Середня баночка | |
Ковбаса – 250 грам |
Прекрасний, всіма улюблений салат Олів’є, який, ну ніяк не виходить приготувати трохи. Зазвичай він замішується в тазику або величезній чаші ))
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні інгредієнти….
Помиємо і відваримо круто яйця. Почистимо і наріжемо невеликими кубиками (наскільки це можливо).
Ковбасу наріжемо кубиками, видаливши плівку.
Солоні або мариновані огірки поріжемо кубиками (бажано того ж розміру, що і ковбаска).
Картоплю помиємо і моркву. Зваримо овочі до готовності: морква, картопля. Остудимо овочі, почекаємо пару хвилин. Далі очистимо від шкірки морква, картопля. Моркву дрібно поріжемо кубиками.
Картопля так само поріжемо кубиками
Закинемо порізані інгредієнти в миску, акуратно перемішаємо. У додамо нарізані інгредієнти консервований горошок (злив воду з банки). Нарізаємо і додаємо зелень. Додамо майонез, перемішати.
Приготований Салат і готовий до вживання. За бажанням можна охолодити в холодильнику або на вулиці (балконі) перед вживанням. Наша страва – салат «Олів’є» готове до подачі на стіл, особливо новорічний. Приємного апетиту!