Олівє з ковбасою

Олівє з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Просте блюдо на кожен день і на будь-яке застілля!

Інгредієнти

Морква – 1
Яйця – 5
Картопля – 3
Майонез – За смаком
Сіль, перець, приправи – За смаком
Огірок – 5
Горох – Середня баночка
Ковбаса – 250 грам

Як приготувати Олів’є з ковбасою

Прекрасний, всіма улюблений салат Олів’є, який, ну ніяк не виходить приготувати трохи. Зазвичай він замішується в тазику або величезній чаші ))

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти….

Помиємо і відваримо круто яйця. Почистимо і наріжемо невеликими кубиками (наскільки це можливо).

Ковбасу наріжемо кубиками, видаливши плівку.

Солоні або мариновані огірки поріжемо кубиками (бажано того ж розміру, що і ковбаска).

Картоплю помиємо і моркву. Зваримо овочі до готовності: морква, картопля. Остудимо овочі, почекаємо пару хвилин. Далі очистимо від шкірки морква, картопля. Моркву дрібно поріжемо кубиками.

Картопля так само поріжемо кубиками

Закинемо порізані інгредієнти в миску, акуратно перемішаємо. У додамо нарізані інгредієнти консервований горошок (злив воду з банки). Нарізаємо і додаємо зелень. Додамо майонез, перемішати.

Приготований Салат і готовий до вживання. За бажанням можна охолодити в холодильнику або на вулиці (балконі) перед вживанням. Наша страва – салат «Олів’є» готове до подачі на стіл, особливо новорічний. Приємного апетиту!