Олівє з шинкою в тарталетках

Олівє з шинкою в тарталетках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти будемо подрібнювати на обробній дошці і відразу перекласти в миску. Отже, першим компонентом салату шинку наріжемо. Форма нарізки – дрібні кубики.

Солоний огірок подрібнити так само, як і шинку. А ось з зеленого горошку потрібно буде зцідити сік. Дані інгредієнти переміщаємо в миску.

На черзі картоплю. Очищаємо його від шкірки, потім нарізаємо у формі кубиків. Очищені від шкаралупи яйця рубаємо шматочками. Викладаємо нарізку з картоплі і яєць курячих в миску до решти інгредієнтів.

Із запропонованих компонентів олів’є залишилося тільки нарізати варену моркву, очистивши її від шкірки. Форма нарізки – кубики.

Для заправки інгредієнтів олів’є використовуємо майонез. Не забуваємо салат посолити і приправити чорним меленим перцем. Перемішуємо. Салат олів’є з шинкою готовий!

Його тільки залишилося розкласти по тарталеткам. До речі, краще всього це зробити безпосередньо перед подачею блюда на стіл.

Угощаемся на здоров’я! Всім приємного апетиту!