Омлет-рулет з сьомгою і вершковим сиром

Омлет-рулет з сьомгою і вершковим сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Курячі яйця миють, розбивають, відокремлюючи жовтки від білків. Молоко змішують з борошном, яєчними жовтками, солять за смаком.

2. В окремій мисці збивають яєчні білки і вводять їх у молочно-борошняну суміш.

3. Зелень дрібненько рубають, закидають в яєчну суміш, перемішують.

4. Яєчну масу виливають на сковороду з вершковим маслом і смажать до готовності на невеликому вогні під закритою кришкою. (Сковорода повинна бути великою, щоб суміш розтеклася і рулет вийшов не товстим).

5. Виймають омлет. Викладають на готовий омлет вершковий сир і слабосолону сьомгу.

6. Згортають омлет рулетом і подають до столу. Приємного апетиту!