Омлет з беконом і сиром із страусиного яйця

Омлет з беконом і сиром із страусиного яйця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страусине яйце – досить незвичайний і екзотичний продукт. У середньому, воно важить 1-2 кг, цього цілком достатньо, щоб нагодувати 4-7 чоловік. Стравою з нього можна здивувати гостей або приготувати поживний сніданок. До того ж, за складом страусині яйця близькі до курячим, але концентрація корисних речовин в них вище, а ось калорій менше, що теж є перевагою.

Багато ресторанів пропонують своїм гостям страви з цього продукту в якості цікавої дивини. Одне з найбільш поширених з них – омлет, як приготувати його з страусиного яйця самостійно?

Інгредієнти розраховані приблизно на 5-8 порцій.

Покроковий рецепт