Нарізати бекон тоненькими полочосками.
У велику ємність влити молоко, розбити яйце і спеції. Ретельно перемішати виделкою.
Розігріти велику сковороду, додати рослинне масло і вилити на неї яєчну масу. (Якщо сковорода невелика і омлет не влазить, його можна смажити частинами або запікати в духовці).
Дати яєчного млинцю припечься, потім зверху присипати тертим сиром і по поверхні розкласти бекон. Смажити до готовності (приблизно 20 хвилин або менше, якщо порційно) на слабкому вогні.
Також, омлет можна приготувати в духовці. В такому разі, її потрібно попередньо розігріти, потім вилити масу в глибоке деко або форму, рясно змащену вершковим маслом. Випікати протягом півгодини.
Омлет готовий! Залишається тільки прикрасити його зеленню, після чого можна подавати до столу. Зберігати в холодильнику це блюдо можна протягом 2-3 днів. Але смачніше їсти теплим. Приємного апетиту!