Омлет з кабачками і сиром

Омлет з кабачками і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий собі “ссэндвич» – запіканка з омлету, фарширована тертими кабачками і сиром

Інгредієнти

Яйця – 2 шт.
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець, прованські трави або інші спеції – за смаком та бажанням
Кабачок (мал цукіні) – 1/2 молодого, маленького
Сир – жменя, тертого
Рослинне масло – 1/2 ст. ложки
Молоко – 4 ст. ложки (приблизно) можна і без молока

Як приготувати Омлет з кабачками і сиром

Набрид одноманітний сніданок? А ви спробуйте не просто посмажити омлет або яєчню. Додайте кабачки, можна помідори, гриби (можна з одного інгредієнту в начинці, а можна все відразу, але в невеликих порціях :))). Виходить омлет, фарширований овочами з сиром. Дуже смачно!

Покроковий рецепт

Готуємо омлет звичним способом. Змішуємо курячі яйця з прянощами, сіллю….

Збиваємо, додавши трохи молока… (Багато молока не додавайте, інакше він буде розвалюватися). Можна і без молока, але з ним виходить ніжніше.

Молодий кабачок (або цукіні) миємо, натираємо на тертці. Тепер краще на дрібної, щоб овоч встиг приготуватися.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, сильний вогонь. Потім зменшуємо вогонь і виливаємо омлет. Хвилини через 2 половину омлету присипаємо тертим кабачком (в принципі, це може бути будь-який овоч або дрібно порізані печериці). Смажимо на невеликому вогні близько 1 хвилини.

Потім присипаємо невеликою кількістю тертого сиру.

Накриваємо, за допомогою лопатки, другою половинкою омлету і продовжуємо готувати, накривши кришкою.

Виходить ось такий «сендвіч» з омлету з тертими кабачками і сиром. Приємного апетиту!