Для приготування омлету нам знадобиться: яйце, молоко, варена та копчена ковбаса, сода, сіль, помідор, сир твердий.
Покроковий рецепт
У глибокій мисці з допомогою віночка збиваємо яйця.
До збитим яйця, додаємо сіль, перець і соду. Гарненько перемішуємо.
Додаємо молоко і віночком збиваємо до однорідності.
Кубиками нарізаємо ковбасу і трохи підсмажуємо.
Трохи підсмажити ковбасу додаємо помідори і смажимо ще дві хвилини.
Додаємо нашу суміш, накриваємо кришкою і смажимо до готовності.
В кінці приготування посипаємо зверху твердим сиром і чекаємо поки він не розплавиться. Наш омлет готовий, можна подавати на стіл. Приємного апетиту!