Осінній гарнір з запечених овочів з часником

Осінній гарнір з запечених овочів з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Розігрійте духовку до 180 градусів С. Форму змастіть маслом, відкладіть поки в сторону.

2. Всі овочі помийте, почистіть, поріжте шматочками. Часник дрібно порубаєте. Сир натріть на дрібній тертці. Зелень дрібно поріжте.

3. У великій мисці змішайте всі підготовлені інгредієнти і сухі трави, крім зелені. За смаком посоліть, поперчіть.

4. Перекладіть овочі в приготовану форму для випічки і запікайте протягом 25 хвилин, поки кабачки (цукіні) не стануть м’якими всередині, а зверху хрусткими.

Я рекомендую перевірити овочі на готовність за допомогою виделки або ножа через 25 хвилин.

5. Вийміть з духовки овочі. Присипте рубаним базиліком або петрушкою і подавайте страву до столу гарячим або теплим.