Освіжаючий кавовий щербет з коньяком

Освіжаючий кавовий щербет з коньяком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку слід зварити за всіма правилами міцну каву в турці, як тільки цей ароматний напій буде готовий, відразу ж процідити його через дрібне ситечко від гущі. Насипати в свіжозварений густий кава спеції зі списку, підготувати іншу ємність, в неї влити вершки середньої жирності, насипати в цю ж посуд цукрову пудру і збити ці інгредієнти міксером дуже ретельно, потім додати запашну каву зі спеціями і коньяк в достатній кількості.

Тепер кавово-коньячну суміш потрібно перелити в ємність з пластику, відправити годин на шість в морозильну камеру, накривши кришкою, періодично щербет потрібно діставати і перемішувати, щоб він заморозився рівномірно.

По закінченні вищевказаного часу вийняти з морозильної камери кавово-коньячний освіжаючий щербет, розкласти цей десерт в чаші рівними порціями, можна полити густим шоколадним соусом, потім подавати до столу.