Свіжа м’ята для гарніру. Полуницю розріжте на шматочки розміром з шматочок і помістіть їх в кухонний комбайн.
Полуницю промийте, видаліть листочки, полуницю розріжте на шматочки і помістіть їх в кухонний комбайн. Подрібніть, поки полуниця не перетвориться на пюре.
Додайте цукор і знову перемішайте, поки цукор повністю розчинитися в полуниці.
Процідіть суміш через велике сито, щоб видалити насіння.
До цієї суміші додайте йогурт і 1/4 чашки лікеру марнье (останнє за бажанням). Збийте цю суміш, поки всі інгредієнти не будуть добре змішані. Накрийте суміш і поставте її в холодильник мінімум на 1 годину.
Щоб подати це блюдо, вилийте суміш у маленькі миски і додайте збиті вершки (кількість на власний розсуд і смак). Прикрасьте холодний супчик порізаними шматочками полуниці, листочками м’яти….