Отбивное куряче філе з цукіні і спаржею

Отбивное куряче філе з цукіні і спаржею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт гарний і досить таки швидкий у приготуванні. Єдине, що б я в ньому поправила, це замість філе взяла курячу грудку.

Покроковий рецепт

Філе курки помити, злегка відбити. Надрізати з одного боку смуги ромбом.

На розігріту сковороду з олією викладаємо філе надрізами вниз. Тут же посолити, поперчити. Обсмажити з одного боку до рум’яного кольору.

Перевернути, зменшити вогонь. Смажити до рум’яного кольору.

Потім ще раз перевернути, накрити кришкою, смажити до готовності м’яса.

М’ясо зняти. У цьому ж маслі обсмажувати 2 хвилини очищену спаржу.

Цукіні (півкільцями), перець (соломкою) і цибулю нарізати.

На іншій сковороді на рослинному маслі злегка пасерувати цибулю.

Додати червоний перець, нарізаний соломкою.

І цукіні. Посолити, приправити. Тушкувати до готовності. (Цукіні молоді, тому готуватися все це дуже швидко).

Овочі укласти гіркою на тарілку. Викласти поверх спаржу. Зверху викласти куряче м’ясо. Приємного апетиту!