Баклажани пармеджана

Інгредієнти
| Баклажани – 4 шт. | |
| Помідори – 6 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Часник – 7-8 зубчиків | |
| Базилік – 1 пучок | |
| Сіль – за смаком | |
| Сир твердий – 200 гр. |
Просте блюдо італійської кухні, може не настільки відоме і популярне в світі, як інші італійські страви – піца і лазіння, але дуже улюблене в самій Італії. Рецепт дуже простий і не вимагає багато інгредієнтів і часу на підготовку і готування.
Покроковий рецепт

1. Баклажани промити, обсушити і нарізати кільцями. Форму змастити олією, викласти по колу кільця баклажан.

2. Помідори, часник і базилік помити, обсушити, скласти в чашу комбайна і перетерти в однорідну масу

3. Отриманим соусом змастити баклажани. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин.

4. Сир натерти на крупній тертці. Дістати баклажани їх духовки, зняти фольгу і посипати сиром. Ще раз повернути в духовку на 15 хвилин.
