Овочеве рагу з фрикадельками

Овочеве рагу з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Останні дари осені на наших дачах і городах. Готуємо з них рагу. Дуже смачний і не дорогий рецепт. Річний смак овочів. Все робиться швидко і просто.

Покроковий рецепт


Підготуємо овочі,вимиємо і почистимо.


Моркву і цибулю поріжемо.

Викладемо в каструлю з олією і поставимо і трохи прижарим.

Кабачок і баклажан поріжемо кубиками.

Викладемо в каструлю з цибулею і морквою.



Солодкий перець і помідори ріжемо і теж викладаємо в каструлю.

Картоплю ріжемо і викладаємо до овочів.


З фаршу робимо фрикадельки. І після того як овочі потушатся 10 хвилин викладаємо їх в каструлю.Якщо овочі дали недостатньо соку,можна додати трохи водички. Солимо,перчимо,додаємо хмелі -сунелі, висипаємо дрібно нарізані зелень і часник. Тушкуємо до готовності.