Це блюдо зведе вас з розуму своїм смаком, простотою і швидкістю приготування.
Інгредієнти
Куряча грудка – 1шт | |
Картопля – 6-8шт | |
Броколі – 150гр | |
Стручкова квасоля – 250гр | |
Морква – 1шт | |
Цибуля червоний – 1шт | |
Олія соняшникова – 5ст.л. | |
Сіль – 1ст.л. | |
Спеції – За смаком |
На вулиці так холодно, що мимоволі починаєш сумувати за літом, за смачним і свіжим овочам. Мимоволі хочеться з’їсти чого-небудь «літнього» та «легкого».
Покроковий рецепт
Готуємо всі овочі. Склад ви можете взяти довільно – що є в холодильнику, то і пускайте в хід. Основними залишаться картоплю, моркву і цибулю.
Всі овочі нарізаємо кубиками приблизно 1 на 1 див. Курку ріжемо так само.
Всі овочі змішуємо, додаємо олію, сіль і спеції за смаком. Коли овочі будуть покриті олією, додаємо курку і знову добре перемішуємо.
Застеляємо жароміцний посуд фольгою. Викладаємо наше рагу і накриваємо, щільно закривши краю. Ставимо в попередньо розігріту духовку на 75мин при 200 градусах.
Через годину зніміть верхній шар фольги. Якщо овочі ще не до кінця готові, знову поставте в духовку на 15-20 хвилин.
Наше рагу готово!
Подавати його потрібно порційно, за бажанням посипавши свіжою зеленню або тертим сиром.
Приємного апетиту!