М’ясо нарізати брусками і обсмажити на розігрітому рослинному маслі протягом 10-15 хвилин, періодично помішуючи.
Огірок порізати шматочками і посолити. Прибрати в сторону.
Моркву і цибулю почистити від шкірки. Моркву порізати брусочками, а цибулю – півкільцями.
До м’яса додати цибулю, перемішати і обсмажити 3 хвилини.
Додати порізану моркву і обсмажувати ще 5-7 хвилин.
Болгарський перець промити, звільнити від насіння і черешка. Порізати великими смужками.
Покласти перець в сковороду і смажити ще 5 хвилин.
Покласти свіжу або заморожену стручкову квасолю і тримати на плиті 3-5 хвилин.
З огірків віджати і злити сік. Додати подрібнений часник. Огірки покласти в сковороду і перемішати. Тримати на повільному вогні.
Картоплю почистити і порізати брусочками. Змішати в сковороді з усіма інгредієнтами.
Посолити, поперчити і приправити спеціями за смаком, посипати кунжутом і тушкувати під кришкою до готовності картоплі.
Подавати до столу в гарячому вигляді як самостійне блюдо.