В цьому рагу дуже багато різноманітних корисних овочів, які можна знайти навіть у зимовий час.
Інгредієнти
Яловичина – 500гр | |
Сало або свиняча шкура – 40гр | |
Цибуля ріпчаста – 2шт | |
Картопля – 6 шт Середнього розміру | |
Червоний солодкий перець – 1шт | |
Брокколі – 250гр | |
Кабачки – 1шт | |
Зелений горошок – 100г Заморожений | |
Томатна паста розбавлена водою – 2ст.л пасти на 1ст.л води | |
Кріп – Пучок | |
Листи білокачанної капусти – 5шт | |
Рослинна олія – 1/3 склянки | |
Часник – 3 зуб | |
Сіль – Щіпка | |
Чорний перець мелений – За смаком | |
Куркума – Щіпка |
Зберіть в магазині всі овочі, які тільки зможете знайти.
Покроковий рецепт
Розігріваємо масло в казані, додаємо сало або шкварки, добре обсмажити щоб шквара зменшилася в розмірі.
Потім додати дрібно нарізану цибулю, часник і теж все гарненько обсмажити до золотавої скоринки.
Далі м’ясо ріжемо на квадратики, приблизно 2Х2 см, добре смажимо на сильному вогні, щоб м’ясо покрилося скоринкою. Солимо, перчимо і додаємо куркуму. Все добре перемішуємо.
Далі настав час додати картоплю, ріжемо уздовж і шаткуємо тонкими півмісяцями. Перемішуємо і чекаємо, поки вона “зазолотиться”.
Далі додаємо, дрібно нарізаний болгарський перчик.
За ним брокколі, теж дрібно нашатковану.
Кабачок, нарізаний тонкими брусочками, на фото у мене патисон, заморожений, за смаком однаково вийде.
Потім зелений горошок.
Томатну пасту.
Все ретельно перемішуємо і посипаємо зверху зеленню.
і останній інгредієнт: капустяні листи. Ніжно вкриваємо наше рагу ними закриваємо кришкою і тушкуємо 2 години на середньому вогні.
Через 2 години – страва готова.