В цьому рагу дуже багато різноманітних корисних овочів, які можна знайти навіть у зимовий час.

Інгредієнти
| Яловичина – 500гр | |
| Сало або свиняча шкура – 40гр | |
| Цибуля ріпчаста – 2шт | |
| Картопля – 6 шт Середнього розміру | |
| Червоний солодкий перець – 1шт | |
| Брокколі – 250гр | |
| Кабачки – 1шт | |
| Зелений горошок – 100г Заморожений | |
| Томатна паста розбавлена водою – 2ст.л пасти на 1ст.л води | |
| Кріп – Пучок | |
| Листи білокачанної капусти – 5шт | |
| Рослинна олія – 1/3 склянки | |
| Часник – 3 зуб | |
| Сіль – Щіпка | |
| Чорний перець мелений – За смаком | |
| Куркума – Щіпка |
Зберіть в магазині всі овочі, які тільки зможете знайти.
Покроковий рецепт

Розігріваємо масло в казані, додаємо сало або шкварки, добре обсмажити щоб шквара зменшилася в розмірі.

Потім додати дрібно нарізану цибулю, часник і теж все гарненько обсмажити до золотавої скоринки.

Далі м’ясо ріжемо на квадратики, приблизно 2Х2 см, добре смажимо на сильному вогні, щоб м’ясо покрилося скоринкою. Солимо, перчимо і додаємо куркуму. Все добре перемішуємо.

Далі настав час додати картоплю, ріжемо уздовж і шаткуємо тонкими півмісяцями. Перемішуємо і чекаємо, поки вона “зазолотиться”.

Далі додаємо, дрібно нарізаний болгарський перчик.
За ним брокколі, теж дрібно нашатковану.

Кабачок, нарізаний тонкими брусочками, на фото у мене патисон, заморожений, за смаком однаково вийде.

Потім зелений горошок.

Томатну пасту.

Все ретельно перемішуємо і посипаємо зверху зеленню.


і останній інгредієнт: капустяні листи. Ніжно вкриваємо наше рагу ними закриваємо кришкою і тушкуємо 2 години на середньому вогні.

Через 2 години – страва готова.
