Овочеве рагу з яловичиною на сковороді

Овочеве рагу з яловичиною на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В цьому рагу дуже багато різноманітних корисних овочів, які можна знайти навіть у зимовий час.

Інгредієнти

Яловичина – 500гр
Сало або свиняча шкура – 40гр
Цибуля ріпчаста – 2шт
Картопля – 6 шт Середнього розміру
Червоний солодкий перець – 1шт
Брокколі – 250гр
Кабачки – 1шт
Зелений горошок – 100г Заморожений
Томатна паста розбавлена водою – 2ст.л пасти на 1ст.л води
Кріп – Пучок
Листи білокачанної капусти – 5шт
Рослинна олія – 1/3 склянки
Часник – 3 зуб
Сіль – Щіпка
Чорний перець мелений – За смаком
Куркума – Щіпка

Як приготувати Овочеве рагу з яловичиною на сковороді

Зберіть в магазині всі овочі, які тільки зможете знайти.

Покроковий рецепт

Розігріваємо масло в казані, додаємо сало або шкварки, добре обсмажити щоб шквара зменшилася в розмірі.

Потім додати дрібно нарізану цибулю, часник і теж все гарненько обсмажити до золотавої скоринки.

Далі м’ясо ріжемо на квадратики, приблизно 2Х2 см, добре смажимо на сильному вогні, щоб м’ясо покрилося скоринкою. Солимо, перчимо і додаємо куркуму. Все добре перемішуємо.

Далі настав час додати картоплю, ріжемо уздовж і шаткуємо тонкими півмісяцями. Перемішуємо і чекаємо, поки вона “зазолотиться”.

Далі додаємо, дрібно нарізаний болгарський перчик.

За ним брокколі, теж дрібно нашатковану.

Кабачок, нарізаний тонкими брусочками, на фото у мене патисон, заморожений, за смаком однаково вийде.

Потім зелений горошок.

Томатну пасту.

Все ретельно перемішуємо і посипаємо зверху зеленню.


і останній інгредієнт: капустяні листи. Ніжно вкриваємо наше рагу ними закриваємо кришкою і тушкуємо 2 години на середньому вогні.

Через 2 години – страва готова.