Відмінний вибір для вегетаріанців! Ніжні , смачні і дуже корисні котлетки!
Інгредієнти
кабачки – 4 шт. | |
картопля – 3 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
яйце – 1 шт. | |
борошно – 3 ст. л. |
Готуються котлети з кабачків, з додаванням інших овочів. Дуже ніжні овочеві котлети. Сподобаються навіть тим, хто не любить кабачки.
Покроковий рецепт
Кабачки і картоплю потрібно очистити, помити і натерти на крупній тертці. На дрібній не рекомендується, інакше овочі, зовсім, перетворяться на кашу.
Далі додаємо нарізану цибулю, одне яйце, сіль і перець за смаком, одну столову ложку борошна.
Всі інгредієнти перемішуємо і залишаємо трохи, поки кабачки розм’якнуть і дадуть сік. Додаємо дві столові ложки борошна і приступаємо до обсмажуванню котлет. У сковороді розігріваємо олію, з овочевої маси ложкою формуємо котлети, і смажимо до почервоніння.
Перевертаємо оладки і так само обсмажуємо з іншого боку. Періодично потрібно додавати масло, тому що воно у вас швидко буде закінчуватися.
Подавати готові котлети можна і гарячими, і холодними, зі свіжими помідорами або сметаною. Приємного апетиту!