Вийміть заморожений горох і морква з морозилки і розморозьте їх при кімнатній температурі. Якщо є свіжий горошок і моркву, чудово! Почистіть і підготуйте їх.
Поки всі розморожується, очистіть часникові зубчики і дрібно наріжте їх. Викладіть часник разом з лавровими листками на сковороду і смажте протягом, приблизно, 4 – 5 хвилин на розігрітій оливковій олії, поки не піде аромат. Не пережарьте його.
Як тільки часник стане м’яким, додайте заморожену моркву на сковороду.
Перемішайте, додайте півсклянки води і тушкуйте під кришкою. Через 5 хвилин додайте в цю ж сковороду заморожений зелений горошок.
Добре перемішайте і тушкуйте, додавши дрібку перцю і солі. Потім додайте лимонну цедру.
Накрийте кришкою і готуйте овочі ще на 4-5 хвилин. В кінці перевірте, чи вони стали м’якими. Потім додайте тертий сир пармезан.
Тепер необхідно все перемішати і спробувати на сіль і перець, якщо потрібно, додайте ще.
Тушковані овочі викладіть на сервірувальне блюдо і подавайте до столу, прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!