Овочевий крем-суп

Овочевий крем-суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дієтичний суп. Відмінно підходить для розвантажувальних днів.

Інгредієнти

капуста брокколі – 400 г
капуста цвітна – 300 г
картопля – 2 шт
морква – 1 шт
цибулина – 1 шт
вода – 300 мл
сіль – за смаком

Як приготувати Овочевий крем-суп

Готується швидко, підходить для дієтичного харчування, для діток. А якщо додати до нього сметану і крутони, то вийде ще й чоловікові догодити. Адже це буде смачно і корисно.

Покроковий рецепт

Розморожуємо заздалегідь цвітну капусту і брокколі.

Нарізаємо картоплю.

Нарізаємо цибулину.

Нарізаємо моркву.




Кладемо картоплю в каструлю і заливаємо киплячою водою. Додаємо до нього моркву і цибулину. Накриваємо кришкою і варимо протягом 10 хвилин.



Потім додаємо брокколі і цвітну капусту, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо ще хвилин 10.

Додаємо сіль і збиваємо овочі в пюре за допомогою блендера.

Накладаємо в тарілку, прикрашаємо кунжутом, паприкою і насолоджуємося смачною і здоровою їжею.