Смачний, легкий і яскравий салат можна приготувати всього за кілька хвилин з болгарського перцю, пекінської і червонокачанної капусти, помідорів, моркви, авокадо з курячою грудкою.
Покроковий рецепт
Куряче філе присипати сіллю і спеціями (останнє за бажанням) і обсмажити на олії до рум’яності і готовності.
Не дуже тонко нашаткувати пекінську капусту, відправити її в салатник. Потім насипати трохи солі, злегка пом’яти цей нашатковану овоч.
Так само потрібно не дуже крупно нарізати болгарський перець і промиті помідори і всі інші овочі.
Нарізати кубиками шинку яловичу
Перекласти всі нарізані компоненти рядами в салатник, потім викласти рядком кукурудзу.
У мисці змішати достатню кількість кунжутного масла. Додати в цю ж ємність достатню кількість оливкової майонезу, за смаком насипати сіль, перемішати.
Заправку подавати з салатом до столу.