Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою

Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний, легкий і яскравий салат можна приготувати всього за кілька хвилин з болгарського перцю, пекінської і червонокачанної капусти, помідорів, моркви, авокадо з курячою грудкою.

Покроковий рецепт

Куряче філе присипати сіллю і спеціями (останнє за бажанням) і обсмажити на олії до рум’яності і готовності.

Не дуже тонко нашаткувати пекінську капусту, відправити її в салатник. Потім насипати трохи солі, злегка пом’яти цей нашатковану овоч.

Так само потрібно не дуже крупно нарізати болгарський перець і промиті помідори і всі інші овочі.

Нарізати кубиками шинку яловичу

Перекласти всі нарізані компоненти рядами в салатник, потім викласти рядком кукурудзу.

У мисці змішати достатню кількість кунжутного масла. Додати в цю ж ємність достатню кількість оливкової майонезу, за смаком насипати сіль, перемішати.

Заправку подавати з салатом до столу.