У першу чергу займемося білокачанної капустою. З качана знімаємо верхні листочки. Потім перекладаємо капусту на обробну поверхню, тонко шаткуємо. Перекладаємо капустяну нарізку в миску, присипаємо її сіллю, перетираємо руками. Так капуста стане соковитіше.
Наступний інгредієнт салату – морквина. Промиваємо її і очищаємо від шкірки. Подрібнюємо моркву з допомогою великої терки. Перекладаємо морквину до капусти.
Займемося тепер редькою. Очищаємо її, нарізаємо соломкою. Можна також скористатися терткою для корейської моркви. Перекладаємо нарізку з редьки в миску до решти інгредієнтів салату.
Трохи додаємо цукру, заправляємо оливковою олією. Якщо таке відсутнє, можна використовувати звичайне – соняшникова.
Інгредієнти перемішуємо.
При подачі овочевий салат з дайконом присипаємо порубаним зеленою цибулею. Приємною і корисною всім трапези!