Салат з перших свіжих овочів і зелені
Інгредієнти
Пекінська капуста – ½ головки | |
Редиска – 6 шт. | |
Огірок маринований – 2 шт. | |
Яйця – 2 шт. | |
Корінь селери – 1 шт. | |
Суха ковбаса – 100 гр. | |
Рослинне масло – для заправки |
Як приготувати Овочевий салат з ковбаскою “Весняний настрій”
Ах, як ми чекаємо той час, коли на прилавках магазинів з’являються свіжі овочі і перша зелень. адже після довгої і холодної зими так хочеться відчути смак тепла, літа і легкості
Покроковий рецепт
1. Капусту, редиску помити. Капусту нашаткувати. Редиску нарізати кільцями.
2. Корінь селери вимити, очистити і натерти на крупній тертці.
3. Маринований огірок нарізати півкільцями. Ковбасу нарізати смужками.
4. Яйця відварити. Почистити і нарізати кубиками або смужками.
5. Всі інгредієнти скласти в каструлю, посолити, заправити рослинним маслом і добре перемішати.