Овочевий салат з пармезаном і бальзамічним кремом
Інгредієнти
Капуста молода – ½ головки | |
Редис – 5-6 шт. | |
Огірок – 1 шт. | |
Кабачок – ½ шт. | |
Пармезан – 20 гр. | |
Бальзамічний крем – 20 мл | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Розпочався сезон свіжих овочів, і з важких страв, які ми їмо в холодну пору року ми з радістю переходимо на легкі овочеві салати. Але сьогодні ми з звичайного банального овочевого салату зробимо шедевр кулінарії за допомогою всього лише двох інгредієнтів
Покроковий рецепт
Капусту помити, тонко нашаткувати. Кабачок помити, нарізати півкільцями.
Кабачок помити, нарізати півкільцями.
Редис вимити, нарізати кільцями.
Повторити те ж саме з огірком.
Всі овочі скласти в каструлю і заправити оливковою олією. Посолити.
Розкласти овочеву масу по тарілках. А тепер додаємо два інгредієнти, які зроблять з нашого салату страву високої кухні – нарізати смужками пармезан, розкласти по овочевої маси. Зверху полити бальзамічним кремом.