Овочевий салат з тунцем і яйцями

Овочевий салат з тунцем і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тунець та яйця – вдале поєднання для ситного салату, який доповнюється різними овочами і цікавою заправкою.

Інгредієнти

спаржева квасоля – 200 гр
картопля – 200 гр
помідор – 1 шт
яйця – 2 шт
тунець – 1 банка
маслини – жменя
Для салатної заправки:
зелень – пучок
перець і сіль – за смаком
лимонний сік – 1 ст. ложка
оливкова олія – 3 ст. ложки

Як приготувати Овочевий салат з тунцем і яйцями

Тунець та яйця – вдале поєднання для ситного салату, який доповнюється різними овочами і цікавою заправкою.

Покроковий рецепт

1. Картоплю спочатку відварюють до готовності, нарізують невеликими кубиками.

2. Промивають квасоля, опускають в киплячу солону воду і варять до готовності, потім ріжуть шматочками потрібної довжини.

3. Помідори промивають, нарізають часточками.

4. Зелень промивають, просушують на паперовому рушнику. Дуже дрібно рубають.

5. Яйця відварюють, охолоджують, чистять і нарізають часточками.

6. Підготовлені продукти викладають у велику чашу. Додають консервований тунець, злив рідина і маслини.

7. Оливкову олію змішують з січеною зеленню і лимонним соком. Перчать і солять за смаком, злегка збивають. Цим соусом поливають салат і перемішують.

8. Салати з овочами краще подавати відразу, щоб продукти не встигли зів’янути в холодильнику.