Тунець та яйця – вдале поєднання для ситного салату, який доповнюється різними овочами і цікавою заправкою.
Покроковий рецепт
1. Картоплю спочатку відварюють до готовності, нарізують невеликими кубиками.
2. Промивають квасоля, опускають в киплячу солону воду і варять до готовності, потім ріжуть шматочками потрібної довжини.
3. Помідори промивають, нарізають часточками.
4. Зелень промивають, просушують на паперовому рушнику. Дуже дрібно рубають.
5. Яйця відварюють, охолоджують, чистять і нарізають часточками.
6. Підготовлені продукти викладають у велику чашу. Додають консервований тунець, злив рідина і маслини.
7. Оливкову олію змішують з січеною зеленню і лимонним соком. Перчать і солять за смаком, злегка збивають. Цим соусом поливають салат і перемішують.
8. Салати з овочами краще подавати відразу, щоб продукти не встигли зів’янути в холодильнику.