Смачний, легкий супчик, який готувався 40 хвилин.
Інгредієнти
морква – 1 шт. | |
картопля – 1-2 шт. | |
цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
капуста – 1/8 качана | |
огірок – 1 шт. | |
помідори – 2-4 шт. | |
болгарський перець – 1 шт. | |
рослинне масло – 3 ст. л. | |
вершкове масло – 15 гр | |
зелень – в будь-кількість |
Пісний супчик з овочів з сезонними продуктами порадує Вас осінніми вечорами.
Покроковий рецепт
Для початку нам потрібно відчистити помідори від шкірки. Для цього робимо на них хрестоподібний надріз, і кладемо в гарячу воду на 30 секунд. Потім дістаємо їх і легко знімаємо шкірку. Далі беремо огірок і очищаємо його від шкірки. Відразу після очистки нам потрібно нарізати всі овочі. Нарізати можна як вам зручніше.
Капусту нашаткувати, як на фото.
Кріп дрібно нарізати.
Після підготовки овочів для нашого супу, ми можемо приступити до готування.
Беремо не велику каструлю і виливаємо туди 3-4 їдальні ложки рослинного масла. Додати не великий шматочок вершкового масла.
Далі шарами викладаємо овочі, з початку морква, далі картопля, засипаємо з верху цибулею, кладемо капусту, зверху капусти кладемо огірок, потім помідори і перець. Після всього, накриваємо каструлю кришкою.
Ставимо каструльку на повільний вогонь на 30 хв. Кожні 10 хвилин необхідно струшувати каструльку. Після 30 хв, відкриваємо кришку.
Заливаємо окропом до країв, і солимо 1 столовою ложкою. Після закриваємо кришку і доїм супу прокипіти протягом 1 хвилини.
І тепер наш суп можна подавати до столу. Бажано подавати зі свіжою зелень, і ложечкою сметани. Приємного апетиту!