Овочевий суп Мінестроне з індичкою та квасолею

Овочевий суп Мінестроне з індичкою і квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мінестроне – італійський густий суп з овочів. Справжній суп мінестроне прийнято варити з квасолі, моркви, томатів, стеблового селери з макаронами або рисом. Далі, додаються овочі в залежності від сезонності, наприклад: кольорова капуста, зелений горошок, болгарський перець… Якщо додати шматочки м’яса або шинки, суп мінестроне вийде ситніше. Більш багатий смак можуть надати в кінці доданий соус песто, дрібно рубаний базилік і/ або тертий сир пармезан. Не дивлячись на велику кількість інгредієнтів, суп варити легко. Найзручніше заздалегідь підготувати і нарізати всі продукти.

Покроковий рецепт