Овочевий суп-пюре з гарбуза з грибами

Овочевий суп-пюре з гарбуза з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізати м’якоть гарбуза великими кубиками. Поставити варити, заливши водою так, щоб її ледь приховувала вода. Варити до готовності.

Цибулю порізати півкільцями. Часник дрібно порубати.

Підсмажити цибулю і часник на рослинній олії до прозорого кольору.

У блендері змолоти в пюреобразную кашу – гарбуз, цибулю і часник.

Гриби промити й нарізати.

Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.

Готовий гарбузовий крем – суп розлити по глибоких тарілках. В середину викласти смажені гриби і зелень. Прикрасити овочевий суп сметаною. Приємного апетиту!