Овочевий суп пюре з савойської капусти з беконом

Овочевий суп пюре з савойської капусти з беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Любителям супів-пюре, а також дітям! Якщо замінити м’ясної/курячий бульйон на овочевий, суп пюре вийде не тільки смачний, але і корисний, без шкоди для фігури.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Дрібно порізану цибулю пасерувати в каструлі на оливковій (можна рослинному) маслі.

Туди ж закинути нарізану шматками савойську капусту і шпинат. Залити бульйоном, варити до готовності.

Бекон нарізати на шматочки і обсмажити до хрусткого стану.

Капусту зі шпинатом остудити, пюрировать за допомогою блендера.

Суп розлити по тарілках, в центр викласти жменьку бекону. Подавати з хрусткими сухариками або часниковими грінками. Приємного апетиту!