Любителям супів-пюре, а також дітям! Якщо замінити м’ясної/курячий бульйон на овочевий, суп пюре вийде не тільки смачний, але і корисний, без шкоди для фігури.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Дрібно порізану цибулю пасерувати в каструлі на оливковій (можна рослинному) маслі.
Туди ж закинути нарізану шматками савойську капусту і шпинат. Залити бульйоном, варити до готовності.
Бекон нарізати на шматочки і обсмажити до хрусткого стану.
Капусту зі шпинатом остудити, пюрировать за допомогою блендера.
Суп розлити по тарілках, в центр викласти жменьку бекону. Подавати з хрусткими сухариками або часниковими грінками. Приємного апетиту!