Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці

Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп-пюре з червоної сочевиці з морквою і цибулею просто смакота! А якщо його подати з часниковими грінками, приправленими каррі – мм-м… Спробуйте приготувати!

Інгредієнти

Цибулина – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Сочевиця червона – 200 г
Овочевий бульйон – 0,5 літра
Вершки, бажано жирні – 100 мл
Зелень – 2 ст. ложки рубаної
Масло потрібно підсолене – для смаження
Перець сіль – по щіпці маленької
Для сухариків:
Масло – 1 ст. ложка
Хліб – кілька шматочків
Часник – 1 зубчик
Каррі порошок – 2 щіпки

Як приготувати Овочевий суп-пюре з сочевиці, в мультиварці

Сочевицю багато вважають за фрукт (?), який вживається у свіжому вигляді. Але ні, з неї можна зварити дуже смачний і наваристий суп.

Покроковий рецепт

Приготування:
Добре моєму сочевицю, заливаємо її водою і залишаємо настоятися на 2 години.

Моркву з цибулею як можна дрібніше ріжемо і обсмажуємо на сковороді, спочатку цибулю, щоб він був прозорий, потім моркву.

Зливаємо воду з сочевиці, додаємо в чашу мультиварки. Додаємо посмажені овочі. У цю суміш вливаємо бульйон, включаємо режим гасіння (згідно інструкції вашої мультиварки) і варимо до того моменту як сочевиця буде готова.

Сочевиця готова, вливаємо вершки. Після того, як вершки будуть готові, рекомендується блендером збити суп для однорідної маси.

Приправляється суп по смаку, та вашим бажанням. Подавати бажано, з грінками, чорним хлібом або сухарями.

Приклад приготування грінок. Нарізаємо хліб шматками, натираємо часником. Потім нарізаємо його кубиками, скроплюємо маслом і викладаємо на деко. Присипаємо сухарики порошком каррі. Далі деко прибираємо в духовку, заздалегідь нагріту. Підсмажуємо, приблизно 10 хвилин. Все, грінки готові до вживання.

За час поки готувалися грінки, суп настоявся. Розливаємо по тарілках, присипаємо сухариками і зеленню і …приємного апетиту.