Овочевий суп з гарбузом і білою квасолею

Овочевий суп з гарбузом і білою квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Квасолевий суп з овочами! Що може бути смачніше!

Інгредієнти

Гарбуз – 500 г
Квасоля в томаті – 400 г (консервована 1 банка)
Рослинне масло – 1 ст. л.
Картопля – 4 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Приправа – 1 ст. л. (для супу)
Сіль – за смаком
Помідори у власному соку – 300 г
Часник – 1 зубчик
Бульйон – 2 л (курячий, м’ясний або овочевий)

Як приготувати Овочевий суп з гарбузом і білою квасолею

Овочевий суп з гарбузом! Що може бути смачніше! Якщо ви хоті приготувати вегетаріанський суп, замініть курячий бульйон на овочевий. Суп виходить наваристий, томатний. Але якщо, все ж, ви хочете супчик посытнее, додайте шматочки курки, раніше зварені в бульйоні.

Покроковий рецепт

Інгредієнти для квасоляного супу з гарбузом…

Бульйон закип’ятити, закинути картоплю, нарізану середніми кубиками (1,5 см), варити 15 хвилин.

Поки вариться картопля, на маслі обсмажити до прозорості цибулю і часник, дрібно порізані.

Закинути до цибулі з часником гарбуз, порізану кубиками 2 см (приблизно :-)). Смажити до золотистого кольору гарбуза, іноді помішуючи, щоб не пригоріла.

Додати порізані томати. Тушкувати до тих пір, поки рідина загусне. (Гарбуз при цьому, повинна зберегти форму кубиків і не розвалитися).

Всю засмажку перекласти в каструлю з супом, додати квасолю. Варити до м’якості гарбуза (близько 3-5 хвилин після закипання). Квасолевий суп посолити, додати приправу, перемішати, зняти з вогню.

Подавати овочевий суп з квасолею до столу, прикрасивши зеленню.
Приємного апетиту!