Холодний овочевий суп з кабачків — це те, що потрібно зараз, в жаркий час року!
Інгредієнти
Цукіні – 500 г | |
Бульйон – літр | |
Морква – 1 шт. | |
Болгарський перець – 2 шт. | |
Петрушка – 1 пучок | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Зелені яблука – 1 шт. | |
Соєвий соус – 2-3 ст. л. | |
Лимонний сік – 3 ст. л. | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Кунжут – 2-4 ст. л. | |
М’ята – 1 гілочка |
Холодний овочевий суп — це те, що потрібно зараз, в жаркий час року!
Покроковий рецепт
Цукіні (або кабачки) відварити в бульйоні, нарізавши їх кружечками.
Нарізати моркву, болгарський перець, ріпчасту цибулю, петрушку. Обсмажити на сковороді на рослинному маслі.
Перекласти В блендер смажені і відварні овочі цукіні (кабачки), додати яблуко (очищене від шкірки і насіння). Все подрібнити за допомогою блендера. У суп пюре вичавити сік лимона.
І додати трохи соєвого соусу. Крем-суп посолити поперчити. Перемішати. Спробувати на смак. Якщо густо, додати бульйону.
Кунжутне насіння на сухій сковороді обсмажити до світло-коричневого кольору. Це самий головний інгредієнт і він додасть неповторний смак овочевого супу пюре.
Суп з кабачків розлити по тарілках, прикрасивши гілочкою м’яти і лимоном. Зверху присипати кунжутним насінням. Готово! Приємного апетиту!