Овочевий суп з кабачків з яблуком і кунжутом

Овочевий суп з кабачків з яблуком і кунжутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодний овочевий суп з кабачків — це те, що потрібно зараз, в жаркий час року!

Інгредієнти

Цукіні – 500 г
Бульйон – літр
Морква – 1 шт.
Болгарський перець – 2 шт.
Петрушка – 1 пучок
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Рослинне масло – 3 ст. л.
Зелені яблука – 1 шт.
Соєвий соус – 2-3 ст. л.
Лимонний сік – 3 ст. л.
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Кунжут – 2-4 ст. л.
М’ята – 1 гілочка

Як приготувати Овочевий суп з кабачків з яблуком і кунжутом

Холодний овочевий суп — це те, що потрібно зараз, в жаркий час року!

Покроковий рецепт

Цукіні (або кабачки) відварити в бульйоні, нарізавши їх кружечками.

Нарізати моркву, болгарський перець, ріпчасту цибулю, петрушку. Обсмажити на сковороді на рослинному маслі.

Перекласти В блендер смажені і відварні овочі цукіні (кабачки), додати яблуко (очищене від шкірки і насіння). Все подрібнити за допомогою блендера. У суп пюре вичавити сік лимона.

І додати трохи соєвого соусу. Крем-суп посолити поперчити. Перемішати. Спробувати на смак. Якщо густо, додати бульйону.

Кунжутне насіння на сухій сковороді обсмажити до світло-коричневого кольору. Це самий головний інгредієнт і він додасть неповторний смак овочевого супу пюре.

Суп з кабачків розлити по тарілках, прикрасивши гілочкою м’яти і лимоном. Зверху присипати кунжутним насінням. Готово! Приємного апетиту!