
Інгредієнти
| Гарбуз – | |
| Морква – | |
| Кабачок – (цукіні) | |
| Для соусу: – | |
| Вино біле сухе – 150 мл | |
| Мандарини – 1 великий (2 маленьких) | |
| Розмарин – 2 гілочки | |
| Імбир 20 г | |
| Соєвий соус – 2 ч. л. | |
| Вершкове масло – 2 ст. л. | |
| Мед – 1 ч. л. | |
| Борошно – 1-2 ст. л. |
Парові овочі під помаранчевим соусом.
Пряний соус має солодкуватий, злегка гоструватий, мандариновий смак.
Соус розрахований на 3-4 порції.
Покроковий рецепт

Моркву почистити, нарізати кубиками, покласти в пароварку.

Кабачок або цукіні почистити, (якщо шкірка тверда, зняти), нарізати кубиками, покласти в пароварку.

Гарбуз почистити, нарізати кубиками, покласти в пароварку. Готувати до м’якості овочів.

Вичавити апельсиновий сік, вилити його в розігріту сковороду. Додати вино, розмарин і подрібнений імбир. Випарити на середньому вогні, поки рідина не зменшиться в 3 рази (близько 5-7 хвилин).

Потім додати соєвий соус і вершкове масло.

Слідом додати мед, добре перемішати, після закипання варити ще 1 хвилину.

Соус процідити, вилити в сковороду, додати трохи борошна, перемішати, щоб не було грудочок, закип’ятити. Густий соус готовий.

Овочі викласти на тарілку, полив апельсиновим соусом.
Приємного апетиту!
