Пальчики з телятини (мясні рулетики)

Пальчики з телятини (мясні рулетики) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні я вам розповім як приготувати м’ясні пальчики з телятини.

Покроковий рецепт

1. Моєму м’ясо і витираємо паперовим рушником. Режим на тонкі шматочки м’ясо, приблизно 5 мм.

2. Відбиваємо м’ясо кухонним молотком. Щоб бризки не летіли по всій кухні, можна накрити харчовою плівкою. Відбираємо акуратно, щоб не було дірок.

3. Беремо сало ріжемо на тонкі смужки.


4. Подрібнюємо часник ножем і перемішуємо сіль з перцем в тарілочці.


5. Починаємо начиняти м’ясо. М’ясо кладемо на дошку, посипаємо сіллю і перцем, викладаємо часник і дві тоненькі смужки сала. І починаємо згортати. Закріплюємо дерев’яною зубочисткою.


7. Ставимо сковорідку на вогонь, додаємо олію і смажимо пальчики. Прибираємо зубочистки. Після викладаємо в каструлю, запашні пальчики, зверху насипаємо порізані моркву і цибулю, додаємо воду, лавровий лист, перець горошок і ще сіль, і тушкуємо хвилин 40 хвилин.

8. Готові пальчики викладаємо в тарілку з гарніром і соусом. Приємного апетиту!!